img

Vesti

Uz prigodne svečanosti podeljeni novogodišnji paketići u Buđanovcima i Vognju

img

Krajem prošle sedmice Opština Ruma započela je svoju dobro poznatu akciju besplatne podele novogodišnjih paketića, svim mališanima u našoj opštini uzrasta do deset godina.

Deca paketiće dobijaju na kućnu adresu, ali širom opštine odrzavaju se i organizovane dodele novogodišnjih poklona uz prigodnu svečanost i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Baš takav slučaj je bio danas sa dodelom paketića u Buđanovcima i Vognju, gde je u fiskulturnoj sali škole i seoskom Domu kulture, paketićima obradovano više stotina mališana.

Priredbi buđanovačkih i voganjskih đaka i dodeli paketića prisustvovala je i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je podsetila da je lokalna samouprava obezbedila 6.000 paketića, 1.000 više u odnosu na prethodnu godinu.

„Sjajne su reakcije i dece i roditelja. Lep gest naše opštine je zaista naišao na dobar prijem. Deca su oduševljena, sa ovim malim znakom paznje smo ih obradovali i ulepšali im praznike“, izjavila je predsednica Ćirić Bošković.

Paketića ima dovoljno za svu decu, Opština Ruma ne zeli da preskoči nijedno dete, te je za vreme trajanja akcije podele paketića roditeljima dostupan i broj telefona 022/478-314, na koji, u slučaju potrebe, mogu dobiti dodatne informacije.

donor
donor
donor
donor