img

Вести

Најлепша новогодишња акција се наставља - Општина започела поделу бесплатних новогодишњих пакетића

img

Print

Свако дете до десет година старости добиће празнични поклон од Општине Рума у виду новогодишњег пакетића.

Пракса уведена претпрошле године да деца из свих месних заједница наше општине, уз пригодну свечаност, буду обрадована са новогодишњим пакетићима наишла је на леп пријем заједнице, па је тако Општина Рума ове године обезбедила чак 6.000 пакетића, за 1.000 више него прошле године.

Председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић присуствовала је јуче у Хртковцима и Платичеву почетку акције поделе новогодишњих пакетића, нагласивши да  нас моменти радости са нашим најмлађима подсећају да је права вредност празника у љубави и пажњи коју делимо једни с другима.

Поред организованих приредби у салама домова култура и школама, Деда мраз ће пакетиће деци достављати и на кућну адресу, а због великог броја домова које мора обићи, локална самоуправа моли за стрпљење. Пакетића има довољно да се обрадују сви малишани старости до 10 година.

Током трајања акције поделе пакетића родитељима ће бити доступан и број телефона 022/478-314, на који, у случају потребе, могу добити додатне информације о акцији.

Акција бесплатне поделе новогодишњих пакетића само је део општинске политике подршке породици и деци, поред бесплатних вртића, уџбеника, превоза, суфинансирања вантелесних оплодњи, новчаних помоћи трудницама, породиљама, а такви видови подстицаја наставиће се и у будућности. 
donor
donor
donor
donor