img

Вести

Новогодишњи коктел - Да Рума постане не само боље, већ и идеално место за живот

img

Print

Традиционални новогодишњи коктел био је и овог пута прилика да челни људи Општине Рума сумирају резултате постигнуте у години на измаку и најаве нове планове за 2024. годину.

У Великом холу Културног центра "Брана Црнчевић" председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић је у друштву најближих сарадника угостила представнике јавног и политичког живота, привреднике,  представнике културе, образовања, здравства, медијских кућа и пријатеље локалне самоуправе.

Председница Ћирић Бошковић је истакла да је 2023. година је била година пуна изазова, захтевних, капиталних пројеката, који су успешно реализовани захваљујући уложеном великом труду и раду.

"Желим да вам се захвалим што сте чинили део тима који је радио на унапређењу услова живота у Руми, који је радио и даље ће радити на томе да Рума постане не само боље, него идеално место за живот. Веома успешна година је за нама, слободно могу рећи, година инфраструктурних подвига који су дали нову гео-стратешку димензију нашој општини, али и континуираног улагања у сфере живота грађана. Задовољни смо јер смо на делу показали шта значи јединство, колико је за нас важно јачати спону подршке и поверења између локалне самоуправе и грађана, а такође и колико је битно имати добру сарадњу са вишим нивоима власти. Испунили смо скоро све зацртане циљеве у овој години, али не стајемо. 2024. година ће бити година у којој ће се видети прави резултати сложених, комплексних пројеката које смо започели ове године", поручила је председница Ћирић Бошковић, честитајући празнике свим грађанима наше општине.

"Пожела бих свим грађанима наше општине да им нова 2024. година буде испуњена здрављем, миром, љубављу и благостањем, да то буде свима година успеха и породичне среће", казала је председница Ћирић Бошковић.
donor
donor
donor
donor