img

Вести

У току реконструкција Лењинове улице од Тиволске до Врдничке улице

img

Print

Посебна пажња у нашој општини усмерена је на уређење путне инфраструктуре. Ближи се крај године и окончање грађевинске сезоне, а путна механизација у нашој општини користи повољне временске услове да се реализују још неки важни пројекти рехабилитације путне мреже.

Један од њих свакако је реконструкција дела Лењинове улице, који се протеже од Тиволске до Врдничке улице. Радови обухватају деоницу дугу 1.2 километра.

"Ово је још један важан корак ка стварању сигурнијег, функционалнијег и лепшег окружења за све нас", оценила је председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић, која је данас обишла радове у Лењиновој улици.

Велика фреквенција саобраћаја у Лењиновој улици, оштетила је коловоз, посебне проблеме правили су шахтови у улици, па су грађани захтевали комплетну реконструкцију овог дела улице.

Решавајући приоритетне потребе грађана Општина Рума финансира комплетну реконстуркцију улице, уградњу два слоја асфалта, уређење шахтова, сливника, постављање вертикалне и хоризонталне сигнализације, а након радова поново ће бити постављени и успоривачи саобраћаја на ризичним местима, као што је раскрсница Лењинове и Кудошке улице.
donor
donor
donor
donor