img

Вести

Завршено реновирање поште у Витојевцима - Једно у низу улагања у некад запостављено село

img

Print

Витојевци - некада маргинализовани, у запећку, данас село у које се константно улаже, село равноправно са свим другим насељима у нашој општини. Недавно су завршена велика инфраструктурна улагања у саобраћајну инфраструктуру, реконструисане су и проширене главне сеоске улице, а комплетно су асфалтирани прилази селу из правца Платичева и Грабоваца.

Улагања се настављају, при крају су радови на уређењу сеоске амбуланте, на изградњи дечијег игралишта за фудбал и кошарку у дворишту школе, а председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић обишла је данас и комплетно реновирану сеоску пошту, чију је обнову, као и у Никинцима и Кленку, финансирала у целости локална самоуправа.

"Ова инвестиција је део нашег континуираног труда ка унапређењу квалитета живота свих грађана наше општине. Радујем се што смо заједно створили простор који ће омогућити ефикаснији рад поште у Витојевцима, пружајући мештанима и запосленима боље услуге и удобност", истакла је председница Ћирић Бошковић.

У сеоску пошту годинама није било значајнијих улагања. Сада су у циљу унапређења енергетске ефикасности обављени радови на замени столарије, извршена је и реконструкција електричних инсталација и расвете, санација унутрашњих зидова и плафона, молерски радови. Замењен је дотрајали поштански пулт - у циљу побољшања функционалности  рада запослених, обезбеђујући тако модерно и ефикасно радно окружење. Постављен је и панелни радијатор - чиме се решава проблем грејања у објекту, како би запослени имали пријатан простор за рад и боравак.
donor
donor
donor
donor