img

Вести

Реновирана пошта у Никинцима

img

Print

Општина Рума наставља са улагањима у уређење објеката који нису стриктно у надлежности локалне самоуправе, али су од виталног значаја за грађане.

Баш из тог разлога Општина Рума финансирала је комплетну реконструкцију сеоске поште у Никинцима, где је од једног неугледног објекта који није испуњавао елементарне услове за рад, направљено конфорно место прилагођено савременим потребама грађана.

Реновирану пошту у Никинцима посетила је данас председница Општине Рума Александра Ћирић Бошковић, нагласивши да је и овај пројекат реализован у складу са јасним опредељењем локалне самоуправе да сви суграђани имају једнаке услове за живот, како у граду, тако и у селима широм наше општине.

"Реновирали смо пошту у Никинцима, пре тога у Кленку, завршавају се радови у Витојевцима и Хртковцима. То су све објекти где по 40 година није било улагања. Конкретно ова пошта у Никинцима није имала ни санитарни чвор, дакле ни основне услове за рад. Kроз ревитализацију поште у Никинцима, не само да смо побољшали изглед објекта, већ смо и значајно унапредили квалитет пружања услуга, пружајући локалном становништву простор модерног и функционалног карактера. Велика је фреквенција поштанског саобраћаја, људи су навикли да долазе овде да подижу пензије, да плаћају рачуне, како не би морали да иду даље у неко веће село или чак у Руму", изјавила је председница Ћирић Бошковић.

Пројекат у Никинцима је обухватио замену столарије, изградњу тоалета, гипсарске и водоинсталатерске радове, постављање керамичких плочица, уградњу санитарија, реконструкцију електричних инсталација и расвете. Такође, обављени су спољашњи и унутрашњи молерски радови, постављен је нови пулт, клима уређај и керамика.
donor
donor
donor
donor