img

Вести

Унапређење сеоске инфраструктуре - Асфалтиране две улице у Кленку

img

Print

На више локација у нашој општини паралелно се изводе важни инфраструктурни радови.

Након улагања у ревитализацију путне мреже која повезује Платичево, Витојевце, Грабовце; Краљевце и Добринце, у реконструкцију најпрометнијих градских улица, на предлог Савета месних заједница изводе се и значајни радови на уређењу улица у селима наше општине.

Председница Општине Рума Алексадра Ћирић Бошковић посетила је данас Кленак, где је путна механизација ангажована на асфалтирању две улице: Вука Караџића и Маршала Тита.

Радови обухватају деоницу у дужини од 1.1 километар, а председница Ћирић Бошковић је након разговора са мештанима Кленка најавила нова улагања у румска села.

Не желимо и не смемо никако да запоставимо наша села. Улажемо равномерно и у град, али и у свако село наше општине. Стално разговарамо са грађанима, са Саветима месних заједница, зато и реализујемо пројекте које су други само обећавали, као што је рецимо изградња спортске хале у Путинцима, где данас полажемо камен темељац. Грађанима Кленка сам данас предочила да ћемо врло брзо асфалтирати још две улице у селу. То је реална потреба мештана, њихова иницијатива и желимо да урадимо све како бисмо унапредили живот у сваком насељеном месту наше општине“, изјавила је председница Ћирић Бошковић.

Свака улица има своју важност, а свако место у нашој општини заслужује квалитетне путеве и пристојну инфраструктуру. Ове инвестиције нису само асфалтирање путева; оне су улагање у бољи живот на селу, у већу безбедност, и удобност наших грађана“, поручила је председница Ћирић Бошковић.

Подсетимо, у току 2023. године Општина Рума је финансирала и комплетно реновирање школе у Кленку, али и сеоске Поште.
donor
donor
donor
donor