img

Вести

Пет медаља за Румљане на Првенству Војводине у кик боксу

img

Print

На Првенству Војводине у дисциплини лоу кик, које је одржано јуче у Сомбору, румски Кик бокс клуб "Ру-09" наступио је са пет такмичара, а освојено је исто толико медаља.

Према речима тренера румског клуба Владимира Боговића, они искуснији су оправдали очекивања, а одлично су се показали и нови такмичари, којима је ово био први наступ.

Златне медаље су освојили: Страхиња Јоцковић, старији јуниор до 57кг, иначе његова категорија је до 54 кг што овом резултату даје већи значај и Јован Војновић, старији јуниор до 63,5 кг коме је ово било друго такмичење на које је изашао. Сребрним медаљама су се окитили: Милица Боговић, старија јуниорка до 56 кг, такође није њена категорија, јер је првакиња Србије до 52 кг, као и Лука Чубриловић, млађи јуниор до 81 кг, који је у свом дебитантском мечу победио првог противника нокаутом, док је финални меч изгубио због повреде ноге. Бронзану медаљу је освојио Давид Столић, јуниор до 71 кг, такође у свом дебитантском наступу.

"Презадовољан сам приказаним, поготово што је крај сезоне и старији такмичари су већ доста уморни, а млади треба да се покажу и докажу да са њима треба још озбиљније радити, што и јесу учинили", казао је Боговић.
donor
donor
donor
donor