img

Вести

Манифестација „Заврти точак" - Петак, 17 часова

img

Print

Манифестација „Заврти точак“ ће се традиционално, по седми пут, одржати у петак, 19.5.2023. године, са почетком од 17 часова, у Главној улици у Руми, на релацији од Градске библиотеке „Атанасије Стојковић“ до Градског трга.

Манифестација се одржава са циљем обележавања Светског дана породице са идејом да деца заједно са родитељима „заврте точак“ својих колица, ролера, тротинета, бициклова...

Након ревијалног дела вожње на точковима, биће организовано традиционално дружење на Градском тргу уз дечије аниматоре, креативне радионице и пригодан музички програм за најмлађе.

Организатори и носиоци ове манифестације су УПВО „Полетарац“, Удружење „Спорт за све-МОСТ“, Туристичка организација општине Рума, Спортски савез општине Рума, а уз румске предшколце у манифестацији ће учешће узети и ученици нижих разреда основних школа.

Као и увек подршку манифестацији ће дати и волонтери Црвеног крста Рума.

Покровитељ манифестације је Општина Рума.

Дођите да заједно завртимо точак!

Обавештење о затварању улица за саобраћај:

-Поводом организације манифестацијеЗаврти точак" Главна улица биће затворена у делу од ОШ „Душан Јерковић" до Градског трга и то у времену од 16.00 до 20.00 часова. За саобраћај ће бити затворене и прилазне улице Владимира Назора (у делу од улице ЈНА до Главне улице), Павловачка (у делу од улице Вељка Дугошевића до Главне улице), 27.октобра (у делу од улице Вељка Дугошевића до Главне улице) и Орловићева (у делу од улице Вељка Дугошевића до Главне улице).

Моле се грађани да ослободе паркинг у делу Главне улице где ће одржавати манифестација.
donor
donor
donor
donor