img

Вести

Медаље за јубилеј Савате бокс клуба "Рума"

img

Print

Чланови Савате бокс клуба "Рума" освојили су пет медаља протеклог викенда на Првенству Србије за млађе јуниоре, јуниоре и сениоре у комбат  саватеу, које је одржано у Сенти.

Златне медаље су освојили: Марко Видаковић (сениор), Никола Ракић (сениор) и Давид Пил (млађи јуниор).

Сребрне медаље су освојили: Александар Дикић (сениор) и Сергеј Миличевић (млађи јуниор).

На жалост Дамјану Марковићу се ривал није појавио на мечу, али ће и он уз Марка Видаковића наступити на Светском првенству у комбат саватеу за сениоре у Вараждину. Такмичење је на програму у јуну и биће својеврсна припрема за Светске игре борилачких спортова које ће се одржати Ријаду у октобру месецу.

Подсетимо Дамјан Марковић и Анастасија Иконић ће наступити и на Европском првенству у асу саватеу у Хрватској у септембру месецу.

"Kако је ова година 40 година рада Савате бокс клуба "Рума" и имамо троје репрезентативаца на најважнијим сениорским такмичењима у години не постоји бољи начин да се наши спортисти одуже свом клубу, него да остваре врхинске резултате. Зато пожелимо им пуно успеха на овим највећим спортиским манифестацијама у 2023. јубиларној четрдесетој години клуба", поручио је тренер румских савате боксера Миодраг Ракић.
donor
donor
donor
donor