img

Вести

Бољи услови за никиначке ђаке

img

Print

Председница Општине Рума Александра Ћирић посетила је данас ОШ „Бранко Радичевић“ у Никинцима где су обављени радови на обнови фасади и реновирању дела унутрашњости објекта.

„Данас сам имала прилику да посетим основну школу  у Никинцима и била сам одушевљена оним што сам видела. Разговор са руководством школе открио ми је да се број ђака из године у годину повећава, што је изванредна вест. Школа данас броји 117 ђака“, изјавила је председница Ћирић.  

„Ова инвестиција није само естетски важна, већ пружа бољу заштиту зграде од спољних утицаја. У унутрашњости објекта завршени су молерски радови у ходнику, а оштећени паркет је замењен новим паркетом од храстовог дрвета. Средства за ову инвестицију издвојена су из буџета Општине Рума. У разговору са ученицима и наставницима, приметила сам да су веома задовољни условима у својој школи, што ме веома радује. Приоритет нам је да ђаци и запослени у свим школама на територији наше општине имају изванредне услове за продуктиван рад и успешно учење“, рекла је председница Ћирић.

У наредном периоду предстоји адаптација и уређење и осталих школа на територији општине, како би се свим ђацима обезбедили што квалитенији услови за школовање.
donor
donor
donor
donor