img

Вести

Посета Хртковцима и разговор са мештанима о будућим пројектима у селу

img

Print

Председница Општине Рума Александра Ћирић посетила је данас са својим сарадницима Хртковце и разговарала са представницима месне заједнице и мештанима.

„Причали смо о инвестицијама које су реализоване, управо завршеним инфраструктурним пројектима, као и о будућим улагањима Општине Рума у побољшање услова живота у овој месној заједници. Радимо на пројектовању вртића и надам се да ћемо крајем године започети изградњу најсавременијег вртића за децу Хртковаца“, поручила је председница Ћирић..

Представници локалне самоуправе  посетили су данас и хртковачку православну цркву Свети Георгије, испред које је завршено асфалтирање платоа.

„Овом приликом сам са свештеником разговарала о будућим улагањима у овај верски објекат. Веома је важно да локална самоуправа и Српска православна црква наставе да негују одличну сарадњу. Такође, у Хртковцима је асфалтиран и плато у центру села, а у Kарађорђевој улици у смеру ка Никинцима завршено је проширење пута, што ће повећати безбедност и побољшати услове за одвијање саобраћаја у делу села који је веома фреквентан“, казала је председница Ћирић.
donor
donor
donor
donor