img

Вести

Реновирање Спортског центра „Рума"

img

Print

Спортски центар у Руми спрема се за велика такмичења. Румски спортисти имаће најбоље услове у региону.

Ускоро ће бити завршена поставка новог паркета, извршено је вађење старог паркета, постављена је нова подлога са амортизерима и неопходним нивелацијама, те сада хала испуњава све стандарде за одржавање међународних утакмица. У току су завршни радови на фарбању паркета. Паралелно са тим, ради се на уређењу свих улаза, као и сређивању ходника код свлачионица. У плану је израда спуштених плафона, нове расвете, као и комплетно кречење просторија.

Испред Спортског центра у току су радови на платоу, уместо старог, дотрајалог мермера, поставља се неклизајући гранит. Ово је веома значајно због свакодневне велике фреквенције наших суграђана који овде пролазе. У среду на спољним и унутрашњим деловима Спортског центра креће поставка видео надзора, како би објекат био у потпуности заштићен и безбедан.

За почетак наредне недеље планиран је почетак радова на замени расвете у Великој сали. Спортска хала ће у децембру, у потпуно реновираној хали спремна дочекати Зимски футсал турнир, који ће на радост свих љубитеља спорта ове године бити поново организован.
donor
donor
donor
donor