img

Вести

Реконструисан кров тржнице - Најављени нови радови на објекту

img

Print

Председница Општине Рума Александра Ћирић разговарала је данас са грађанима на Градској пијаци, где је недавно локална самоуправа финансирала радове на замени дотрајалог крова на згради тржнице.

"Обишла сам данас тржницу и пијацу, слушам своје суграђане. То је оно што сам од почетка, откако сам изабрана на ову функцију, радила и настављам тако да радим. Слушајући њихове апеле ми смо променили кров на тржници који је заиста био у веома лошем стању и који није мењан откако је изграђена тржница. Одлучила сам да када се радови заврше да дођем међу суграђане који овде продају и излажу своје производе, да поразговарам са њима и видим шта је то што им недостаје, какви су им сада услови пошто су се жалили да су им раније били лоши услови", казала је председница Ћирић и додала да су променом крова побољшани услови за рад у тржници, али да нова улагања предстоје.

"У наредној години ћемо урадити још доста тога на адаптацији објекта тржнице. Променићемо столарију, врата, дотрајале подове, плочице, поставити нове електроинсталације, јаче и боље осветљење, уредити тоалете, окречићемо тржницу да буде прави, репрезентативан пример праве пијаце и праве тржнице", изјавила је председница Ћирић.

"Ми смо заправо трговачки и пољопривредни град и кроз пијацу прође највећи број наших суграђана. У разговору са њима видела сам да су задовољни, јер испуњавамо обећања", поручила је председница Општине Рума.
donor
donor
donor
donor