img

Вести

Дан пешачења - Пешачка тура око Борковачког језера

img

Print

Планинарски Савез Србије 10. септембра 2022. године, као и дуги низ година до сада,  организује највећу овогодишњу планинарску акцију Дан пешачења под слоганом KОРАK  БЛИЖЕ ЗДРАВЉУ!

Дан пешачења представља позив јавности у Србији да се тога дана покрене и направи корак ближе здрављу. Планинари из целе Србије анимираће старе и младе, породице, тинејџере, пензионере, запослене, школарце и студенте да се тога дана прикључе акцији и препешаче 100 метара или више километара. Тога дана ће се пешачити по означеним стазама у градовима, парковима, природи у окружењу, планинама Србије…

Пешачићемо омиљеним шеталиштем, парком, излетиштем, чаробном природом уз много лаганих корака, праћених осмехом. Желимо да се пешачење претвори у стварно добру навику.

Тога дана направићемо корак ближе здрављу!

Поводом Дана пешачења 2022. Планинарски клуб "Борковац" Рума као и претходних година oрганизује пешачку туру око Борковачког језера. Дужина стазе је око 10 километара, без значајне висинске разлике, стаза је лака и прилагођена свима без обзира на узраст и физичку кондицију.

Полазак на стазу је са Градског трга у Руми у 8:00 часова, у суботу 10. септембра 2022. године. Учешће у акцији је БЕСПЛАТНО и није потребна претходна пријава.

Више информација код водича: Неда Милошевић МБ229, 063/80-65-900
donor
donor
donor
donor