img

Вести

Културно лето - Концерт Зорице Брунцлик окупио на Градском тргу све генерације

img

Print

Уживање у класици, тврдом рок звуку, домаћем и страном попу, традиционалној и народној музици све је то Румљанима пружило овогодишње, никад садржајније „Културно лето“.

Овог пута вече на Градском тргу су обележили тонови народне музике и добро познати хитови које је заједно са румском публиком певала једна од најцењенијих певачица традиционалне, изворне и новокомпоноване музике, Зорица Брунцлик.

 „Ја не правим разлику међу публиком, мени је публика потпуно блиска и у Срему, Бачкој, доле јужна пруга, где год зато што музика спаја све. Овде вечерас нико није дошао ко ме не воли, ко је луд да дође овде и да се досађује скоро два сата зато да би видео Зорицу Брунцлик. Баш га брига, овде долазе људи који ме воле, омладина и деца која ме воле и та енергија коју ми ширимо и размењујемо то је та интеракција која доводи до те атмосфере коју сви доживљавају када ја имам концерт. Људи приписују мени као неку позитивну енергију, а ја кажем када вас неко греје па ви морате да исијавате“, казала је након сјајног концерта Зорица Брунцлик, која је вечерас по први пут у богатој каријери певала у Руми. После концерта Зорица је још дуго делила аутограме, сликала се са верном публиком, изразивши наду да ће ускоро поново сусрести са Румљанима.

Културно лето наставља са својом шароликом понудом за све укусе, па је тако за сутра заказано денс – поп вече где ће се Румљани подсетити комплетног музичког опуса једног од најпопуларнијих бендова деведесетих „Тап011“.
donor
donor
donor
donor