img

Вести

Уређење локације старог базена у излетишту Борковац

img

Print

Уређење простора на локацији напуштеног базена у излетишту Борковац подразумева изградњу дечијег игралишта, спортских терена, платоа са клупама, адреналин парка и сличних садржаја који ће знатно повећати атрактивност румског излетишта.  

Ускоро почиње чишћење и крчење локације, а након тога следи уређење простора око старог базена, биће постављен мобилијар, мултифункционалне справе за децу, куле за пењање, љуљашке, тобогани, клупе, вртешке, столови и расвета. За ову намену је из буџета Општине Рума издвојен износ од 18 милиона динара. 

У најскоријем року приступиће се обнављању постојеће трим стазе и постављање нових справа за вежбање уз шеталиште, што ће посебно обрадовати све рекреативце и спортисте који свакодневно посећују излетиште.

"Општина Рума настоји да омиљено излетиште наших суграђана постане и омиљена дестинација свих оних који посећују Срем, али и нашу прелепу Србију, те ћемо се трудити да богатим садржајима за боравак и уживање у природи привучемо велики број туриста и рекреативаца, јер Борковац има велики потенцијал", оценила је председница Општине Рума Александра Ћирић. 
donor
donor
donor
donor