img

Vesti

Novi uspeh Rukometne ekipe "Veterani 022" Osvojen šampionski pehar na najvećem međunarodnom turniru na Balkanu

img

Proteklog vikenda Rukometni klub veterana "Sarajevo" je organizovalo  2. rukometni turnir veterana pod nazivom "Sarajevo ljubavi moja 2024".

Na turniru je učestvovalo oko 50 ekipa, oko 750 učesnika, iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Severne Makedonije nekadašnjih vrhunskih sportista, reprezentativaca, amaterskih igrača, poznavalaca i ljubitelja rukometa.

Rukometna ekipa "Veterani 022" iz naše opštine još jednom je pokazala kvalitet na međunarodnoj sceni, osvojivši prvo mesto na ovom izuzetno jakom turniru. Posvećenost i timski duh doprineli su ovoj značajnoj pobedi, pružajući nezaboravno iskustvo kako igračima tako i navijačima.

Okupljanje veterana na ovom turniru nije bio samo sportski događaj; to je bila prilika da se podele priče, obnove stara prijateljstva i stvore nova. Atmosfera je ispunjena entuzijazmom, smehom i sportskim duhom koji nadmašuje vreme i generacije. Osećala se energija i strast prema rukometu koja je živa i među veteranima.

Na terenu gde se susreću veterani, svaki trenutak nosi trag prošlih borbi i sportskog zajedništva. Svaki potez, svaki gol nosi sa sobom iskustvo i stručnost, ali istovremeno i ljubav prema igri koja traje i nakon što su godine prošle. Rukometni turnir veterana nije samo takmičenje, to je oda sportskom duhu, dugovečnosti prijateljstava i večnoj strasti prema rukometu.

Rukometna ekipa "Veterani 022" se nakon osvajanja šampionskog pehara zahvalila organizatorima turnira i samom gradu Sarajevu na gostoprimstvu.

"Hvala vam na svemu dragi prijatelji i nadamo se da ćemo se videti i sledeće godine. Hvala, Sarajevo ljubavi naša", poručili su rukometni vetarani iz naše opštine.

donor
donor
donor
donor