img

Vesti

Za čistije i zelenije škole u Vojvodini Zajednički projekat Pokrajine i Opštine Ruma

img

Opština Ruma i Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu zivotne sredine potpisali su protokol o realizaciji programa “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini”.

Ovaj program, koji realizuje Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu zivotne sredine u saradnji sa jedinicama lokalnih samouprava, predstavlja ključan korak ka stvaranju odrzivog i zdravog okruzenja za decu.

"Ova inicijativa nije samo investicija u fizičko okruzenje naših škola, već i u budućnost naše dece. Stvaranje zelenijih i čistijih školskih prostora doprinosi njihovom zdravlju, kvalitetu obrazovanja i vaspitanja, ali i razvoju ekološke svesti među našim najmlađima", istakla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, zahvalivši se Vladi AP Vojvodine na podršci i partnerstvu u sprovođenju ovog programa.

"Verujem da će naša saradnja nastaviti da donosi pozitivne rezultate i unapređuje kvalitet zivota naših građana. Nastavljamo zajedno ka čistijoj i zelenijoj budućnosti za našu decu", poručila je predsednica Ćirić Bošković.

donor
donor
donor
donor