img

Vesti

Završeno renoviranje pošte u Vitojevcima Jedno u nizu ulaganja u nekad zapostavljeno selo

img

Vitojevci - nekada marginalizovani, u zapećku, danas selo u koje se konstantno ulaze, selo ravnopravno sa svim drugim naseljima u našoj opštini. Nedavno su završena velika infrastrukturna ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu, rekonstruisane su i proširene glavne seoske ulice, a kompletno su asfaltirani prilazi selu iz pravca Platičeva i Grabovaca.

Ulaganja se nastavljaju, pri kraju su radovi na uređenju seoske ambulante, na izgradnji dečijeg igrališta za fudbal i košarku u dvorištu škole, a predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković obišla je danas i kompletno renoviranu seosku poštu, čiju je obnovu, kao i u Nikincima i Klenku, finansirala u celosti lokalna samouprava.

"Ova investicija je deo našeg kontinuiranog truda ka unapređenju kvaliteta zivota svih građana naše opštine. Radujem se što smo zajedno stvorili prostor koji će omogućiti efikasniji rad pošte u Vitojevcima, pruzajući meštanima i zaposlenima bolje usluge i udobnost", istakla je predsednica Ćirić Bošković.

U seosku poštu godinama nije bilo značajnijih ulaganja. Sada su u cilju unapređenja energetske efikasnosti obavljeni radovi na zameni stolarije, izvršena je i rekonstrukcija električnih instalacija i rasvete, sanacija unutrašnjih zidova i plafona, molerski radovi. Zamenjen je dotrajali poštanski pult - u cilju poboljšanja funkcionalnosti  rada zaposlenih, obezbeđujući tako moderno i efikasno radno okruzenje. Postavljen je i panelni radijator - čime se rešava problem grejanja u objektu, kako bi zaposleni imali prijatan prostor za rad i boravak.

donor
donor
donor
donor