img

Vesti

"Zimska bajka" u srcu Rume Klizanje i ove godine besplatno za svu decu

img

Gradski trg u Rumi zasijao je večeras u punom sjaju! U prelepo ukrašenom ambijentu, prepunom novogodišnjih motiva, uz zanimljiv program dečijih animatora, večeras je u Rumi svečano započela "Zimska bajka", manifestacija koja je na Gradskom trgu objedinila tradicionalnu "Bozićnu ulicu" i "Ledenu šumu".

Rumski Gradski trg domaćin je očaravajuće bajke od 11. decembra pa sve do 15. januara naredne godine. Tokom ovog perioda, očekuje nas mnoštvo zabavnih programa, predstava, animacija, školskih i crkvenih nastupa.

"Najuzbudljivije poglavlje "Zimske bajke" definitivno je klizalište, stvoreno za sve ljubitelje leda i akrobacija, a posebno donosi radost našoj najmlađoj publici koja se najviše raduje praznicima",  istakla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković i dodala da je baš kao i prethodne godine, ulaz  besplatan za sve posetioce!

Osim klizališta (radno vreme svaki dan od 10 do 22 časa), Zimska bajka donosi i priče o zimskom uzivanju uz kuvano vino, ukusnu hranu, tople napitke, prelepu novogodišnju dekoraciju i neizostavne slatkiše. Sve ove čarolije moći ćete pronaći u šarmantnim kućicama koje okruzuju naš prelepo okićen trg.

"Ne zaboravite da smo za Vas pripremili spektakularan doček 2024. godine, rumska publika imaće priliku da uziva u celodnevnom programu i koncertima tri renomirana umetnika narodne muzike", podsetila je predsednica Ćirić Bošković.

Dobrodošli u našu "Zimsku bajku" - dobrodošli u Rumu, gde se bajke i snovi ne samo sanjaju, već i ostvaruju!

donor
donor
donor
donor