img

Vesti

Nastavljaju se ulaganja u Sportski centar "Ruma"

img

"Od zapuštenog sportskog centra koji je prokišnjavao, a parket propao, napravljena je najbolja sportsku dvorana u Sremu gde će se u sredu igrati odbojkaška utakmica Lige šampiona", poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković, koja je danas obišla ovu sportsku ustanovu.

U sklopu ovog renoviranja, uspešno su završeni radovi na dve svlačionice, sprovedena je kompletna zamena vodovodnih i elektro instalacija, postavljena je nova rasveta, spušteni su plafoni i ugrađene moderne sanitarije, postavljena nova keramika.

"Posebno smo se fokusirali na Veliku salu, gde su u toku završni radovi na zameni dotrajale stolarije novim PVC prozorima. Očekujemo da će ovo ne samo poboljšati energetsku efikasnost objekta, već i stvoriti prijatniji ambijent za sve korisnike", kazala je predsednica Ćirić Bošković najavivši da uskoro kreću radovi na renoviranju kuglane koja će dobiti potpuno novi sjaj.

"Tezimo da što boljim uslovima utičemo na razvoj sporta u našoj opštini i promovišemo zdrav način zivota. Nastavićemo da radimo na razvoju sportske infrastrukture kako bismo podrzali lokalnu sportsku scenu i pruzili svima priliku da u odličnim uslovima postignu što bolje rezultate", zaključila je predsednica Opštine Ruma.

donor
donor
donor
donor