img

Vesti

Važno obaveštenje JP Vodovod

img

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da će u subotu, 11. novembra 2023. godine, u vremenskom periodu od 17:00 časova do nedelje, 12. novembra u 17:00 časova, doći do prekida vodosnabdevanja zbog radova na povezivanju novoizgrađene trase magistralnog cevovoda u duzini od 1,8 km.

Ovi radovi su neophodni kako bismo unapredili vodovodnu infrastrukturu.

Postojeći magistralni cevovod od azbest cementa fi 500 koji ide od Fabrike vode i prolazi ispod novog auto-puta Ruma-Šabac ukida se, a u funkciju se stavlja novoizgrađeni fi 700 od duktilnog liva.

Iako će u subotu i nedelju doći do privremenog prekida vodosnabdevanja, ovaj napor ima za cilj obezbeđenje kvalitetnijeg i sigurnijeg vodosnabdevanja za sve stanovnike opština Ruma i Irig.

Zahvaljujemo se na vašem strpljenju i razumevanju zbog opšte dobrobiti zajednice.

Da bismo vam obezbedili pristup pijaćoj vodi, tokom celog trajanja radova, na Gradskom trgu u Rumi i u centru Iriga će biti postavljene cisterne sa pijaćom vodom, a u seoskim mesnim zajednicama biće postavljeni veliki kanisteri.

Tokom radova, naša dezurna sluzba će biti dostupna za sve informacije na brojevima 022 470-516 i 022 470-110, a redovno ćemo vas obaveštavati putem opštinskog sajta ruma.rs, lokalnih medija i stranice JP Vodovod Ruma na društvenoj mrezi facebook.

Sela sa lokalnim izvorištima u opštini Ruma (Dobrinci, Hrtkovci, Nikinci, Platičevo, Klenak, Vitojevci, Grabovci) i opštini Irig (Šatrinci, Dobrodol, Neradin, Krušedol, Krušedol Prnjavor, Jazak, Mala Remeta) će imati nesmetano vodosnabdevanje u ovom periodu.

Hvala vam na razumevanju i podršci dok radimo na unapređenju vodovodnog sistema za bolji zivot svih naših sugrađana.

donor
donor
donor
donor