img

Vesti

Saniranje posledica nevremena

img

Sve ekipe javnih preduzeća su na terenu, vodosnabdevanje je stabilizovano u celoj opštini, intezivno se radi na popravci elektromreže tamo gde još uvek nema struje! Svi putni pravci su pročišćeni, stabla su uklonjena! Radićemo celu noć i nema stajanja dok sve ne popravimo!
Hvala svim sugrađanima koji su bez razmišljanja pritekli u pomoć komšijama, radnicima Vodovoda i Komunalca, vatrogascima i policiji, hvala i onima koji su izašli da počiste ispred svoje kuće i tako doprinesu opštoj stabilizaciji! Hvala svima koji su bili odgovorni i koji su na bilo koji način pomogli hrabrim radnicima koji su uvek tu za svoju Rumu!
Molim sugrađane da ne veruju izmišljotinama na fejsbuku koje plasira opozicija željna jeftinih političkih poena i radovanju svakoj nesreći koja zadesi naš narod kako bi optužili vlast! Niko nigde nije zaglavljen, niko nije stradao, niko nije povređen i to je najvažnije! Pričinjena je materijalna šteta, a zahvaljujići odgovornoj budžetskoj politici ona će biti otklonjena i sanirana u najkraćem mogućem roku!
Zajedno možemo sve!

Predsednica Opštine Ruma

Aleksandra Ćirić

donor
donor
donor
donor