img

Vesti

Novi koncertni spektakl na Gradskom trgu

img

Utisci sa fantastičnog sinoćnjeg koncerta Saše Matića još su svezi, a rumska publika je večeras imala priliku da uzivala u novom muzičkom spektaklu.

Ovog puta Gradskim trgom je odjekivao pravi muzički rokenrol vatromet, čime je na najbolji mogući način potvrđena sva raznolikost i lepota ovogodišnje manifestacije Kulturno leto. Zaista je program ponudio najraznovrsnije muzičke stilove, a po  tradiciji rokenrol koncerti posebnu paznju izazivaju među Rumljanima.

Bilo je tako i večeras. Prekaljeni rokeri, kultni niški Kerber prezentovao je jedinstvenu muzičku detonaciju, koja nije sadrzala samo energične i zestoke tonove, već i lirske niti neznosti.

Erupciju oduševljenja izazvale su Ratne igre, Nebo je malo za sve, Mezimac, te je publika zdušno, uglas, pratila vanserijski vokal Galeta, frontmena Kerbera.

Za svaku pohvalu nastup je imao i Fredi Kruger, jedan od koncertno najaktivnijih rumskih rok bendova u protekle dve decenije. Krugeri su i ovog puta isporučili beskompromisnu rok svirku, koju je publika i te kako aplauzima znala da nagradi.

donor
donor
donor
donor