img

Vesti

Renoviranje Sportskog centra

img

Opština Ruma nastavlja ulaganja u Sportski centar, te su danas tim povodom predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i njena zamenica Biljana Popović Jovanović, posetili ovu ustanovu. U proteklom periodu je sprovedeno niz radova koji su podigli kvalitet Sportskog centra, uključujući zamenu parketa u Velikoj sali, postavljanje LED rasvete i semafora, kao i implementaciju video nadzora, uređenje fasade i ulaza u halu.

Upravo je završeno renoviranje Male sale, koja se koristi za treninge borilačkih sportova i gimnastike. Sprovedeni su temeljni elektro radovi, uz zamenu starih neonki modernom LED rasvetom. Ovo će rezultirati boljim osvetljenjem prostora, uz istovremeno smanjenje energetske potrošnje. Takođe, završeni su gipsarsko-molerski radovi, koji su obuhvatili gletovanje, krečenje zidova i izradu spuštenih plafona. Zamenjena su i sva ispucala ogledala, što doprinosi modernom izgledu sale.

"Nadam se da će unapređeni uslovi u Maloj sali omogućiti našim talentovanim sportistima još veći napredak, pruzajući im dodatnu motivaciju i samopouzdanje tokom treninga. Opština Ruma će nastaviti da ulaze u sport i sportsku infrastrukturu kako bi naši sportisti imali izvanredne uslove za treniranje i ostvarivanje vrhunskih rezultata", izjavila je predsednica Ćirić.

donor
donor
donor
donor