img

Vesti

Rumljani sjajni na Prvenstvu Srbije u kik boksu

img

Na Prvenstvu Srbije u disciplini K-1, odrzanom u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda, takmičari Kik boks kluba „RU09" zabelezili su vrhunske rezultate.

Milica Bogović postala je nova prvakinja Srbije u konkurenciji starijih juniorki do 52 kg, Nikolina Kasap nova je prvakinja Srbije u kinkurenciji seniorki A klase u kategoriji do 65 kg, Ivan Marković je novi prvak Srbije u kategoriji starijih juniora do 67kg. Inače Ivan je proglašen za najboljeg juniora na prvenstvu i uz zlatnu medalju dobio je i pehar.

Mišo Vorkapić, stariji junior +91 kg, je nakon sjajnog polufinala u finalu porazen od aktuelnog svetskog prvaka Alekse Germeka u vrlo dobrom meču i morao je da se zadovolji srebrnom medaljom.

Manojlo Đurić,senior A klase u kategoriji do 81 kg, porazen je u vrlo neizvesnom meču polufinala morao se zadovoljiti bronzanom medaljom

Manje iskusni takmičari Vuk Gavranović,mlađi junior do 75 kg porazen je zbog povrede u polufinalu i tako došao do bronzane medalje.

Marko Krkić je u kategoriji starijih juniora do 60 kg takođe porazen u polufinalu i pripala mu je bronzana medalja.

Kik boks klub "RU09" je na ovom takmičenju u generalnom plasmanu zauzeo visoko treće mesto sa tri zlatne, jednom srebrnom i tri bronzane medalje.

 

donor
donor
donor
donor