img

Vesti

Poseta Hrtkovcima i razgovor sa meštanima o budućim projektima u selu

img

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić posetila je danas sa svojim saradnicima Hrtkovce i razgovarala sa predstavnicima mesne zajednice i meštanima.

„Pričali smo o investicijama koje su realizovane, upravo završenim infrastrukturnim projektima, kao i o budućim ulaganjima Opštine Ruma u poboljšanje uslova zivota u ovoj mesnoj zajednici. Radimo na projektovanju vrtića i nadam se da ćemo krajem godine započeti izgradnju najsavremenijeg vrtića za decu Hrtkovaca“, poručila je predsednica Ćirić..

Predstavnici lokalne samouprave  posetili su danas i hrtkovačku pravoslavnu crkvu Sveti Georgije, ispred koje je završeno asfaltiranje platoa.

„Ovom prilikom sam sa sveštenikom razgovarala o budućim ulaganjima u ovaj verski objekat. Veoma je vazno da lokalna samouprava i Srpska pravoslavna crkva nastave da neguju odličnu saradnju. Takođe, u Hrtkovcima je asfaltiran i plato u centru sela, a u Karađorđevoj ulici u smeru ka Nikincima završeno je proširenje puta, što će povećati bezbednost i poboljšati uslove za odvijanje saobraćaja u delu sela koji je veoma frekventan“, kazala je predsednica Ćirić.

donor
donor
donor
donor