img

Vesti

Asfaltirana ulica Miloša Crnjanskog u Hrtkovcima

img

Rešavajući prioritetne potrebe građana Hrtkovaca, putna mehanizacija bila je angazovana danas na asfaltiranju ulice Miloša Crnjanskog. Ulica je asfaltirana u duzini od preko 1.300 metara, a inicijativa za rekonstrukciju ulice potekla je od samih meštana sela, kazala je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, koja je zajedno sa zamenicom Biljanom Popović Jovanović obišla radove.

"Zaista se trudimo da u svakoj mesnoj zajednici, bilo da je to seoska ili gradska, uradimo ono što su naši građani rekli da im je prioritetna potreba. Zašto baš ova ulica, upravo iz tog razloga što su meštani apelovali da je ovo jedna od najlošijih ulica u selu i da zahteva rekonstrukciju i kompletno asfaltiranje. Čekali smo povoljne vremenske uslove i odmah smo krenuli u realizaciju i ispunjenje ovog obećanja. Popričala sam sa meštanima i prilično su zadovoljni, imamo pohvale da dalje i radimo", izjavila je predsednica Ćirić najavivši i nova ulaganja u Hrtkovce

"Kreću novi radovi na Domu kulture "Sveti Sava". Jedan deo posla je već urađen videli smo to prilikom odrzavanja svetosavske priredbe. Sala je već sad prilično lepo uređena, okrečena, podovi su sređeni, urađene su elektroinstalacije. Sada ćemo finansirati uvođenje centralnog grejanja koje je svakako bitna stavka, jer je to veliki objekat, a u selu funkcioniše veliko kulturno umetničko društvo, pa ćemo im obezbediti tople uslove i za vezbanje u zimskom periodu. Svakako tu su radovi, ne manje značajni, na školskom objektu, u okviru onih 40 miliona koje smo izdvojili za unapređenje objekata osnovnog i srednjeg obrazovanja. Zaista se trudimo da svi našim građanima omogućimo bolje uslove zivota i da im ispunimo data obećanja", istakla je predsednica Ćirić.

donor
donor
donor
donor