img

Vesti

Uručeni novogodišnji paketići korisnicima Dnevnog boravka

img

Kao i prethodnih godina, Opština Ruma je i ove godine pripremila novogodišnje paketiće za korisnike Dnevnog boravka/centra za decu i mlade sa smetnjama u razvoju koji funkcioniše u okviru Ustanove za pruzanje socijalne zaštite "Solidarnost".

Ispred lokalne samouprave novogodišnje paketiće korisnicima su uručile predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i njena zamenica Biljana Popović Jovanović.

U znak zahvalnosti štićenici ove Ustanove pripremili su novogodišnju priredbu i predstavnicima rumske opštine uručili prigodne poklone.

"Ovo je vreme darivanja, ovo je vreme druzenja, pokazivanja paznje, brige i neznosti prema svim dragim ljudima, našim sugrađanima. Mi tradicionalno kao i svake godine delimo paketiće i korisnicima Dnevnog boravka pri ustanovi "Solidarnost". Ove godine smo ih ponovo posetili, izmamili su nam osmehe na lica, zaista su nam priredili jedan lep doček i predstavu, što govori koliko zaposleni u ustanovi "Solidarnost" dobro rade sa njima, koliko ih čitave godine pripremaju za ovakve manifestacije, njima svaki znak paznje puno znači. Uzivali smo druzeći se sa njima i darujući im ove praznične paketiće i mi smo dobili njihove tradicionalne poklone. Svih 35 korisnika je dobilo paketiće kao i sva dece sa teritorije Opštine Ruma. Želimo im puno sreće i zdravlja u novoj godini i naravno pozeleli smo da nastavimo i dalje da se druzimo u ovako lepim prilikama i u svakodnevnim prilikama, da nas posećuju i da i dalje imaju dobre uslove za rad i njihovo druzenje u boravku", izjavila je predsednica Ćirić.

donor
donor
donor
donor