img

Vesti

U toku podela opštinskih besplatnih novogodišnjih paketića

img

Novogodišnja čarolija u našoj opštini se nastavlja. Posle Ledene šume, tj. besplatnog klizališta, sjajnih duhovitih, ali i edukativnih programa u okviru Bozićne ulice, Opština Ruma spremila je još jedno praznično iznenađenje za najmlađe sugrađane, u vidu podele besplatnih novogodišnjih paketića za svu decu starosti do deset godina.

Praksa uvedena prošle godine da deca iz svih mesnih zajednica naše opštine, uz prigodnu svečanost, budu obradovana sa novogodišnjim paketićima naišla je na lep prijem lokalne zajednice, pa je tako Opština Ruma ove godine obezbedila čak 5.000 paketića, 1.000 više nego lane.

U susret novogodišnjim i bozićnim praznicima podela paketića je započela pre nekoliko dana u Hrtkovcima i akcija se odvija istovremeno na više lokacija širom rumske opštine. U dobro poznatoj novogodišnjoj atmosferi mališani preuzimaju svoje paketiće, kao i uvek, dočekuje ih Deda Mraz, bude tu i druzenja sa vilenjacima, pregršt zabavnih mađioničarskih trikova, dosta anegdota i fotografisanja, kako bi ovi magični trenuci zauvek ostali zabelezeni.

Obradovati mališane i izmamiti svakom detetu osmeh na lice zapravo i jeste cilj novogodišnje praznične akcije Opštine Ruma.

O organizovanim dodelama paketića, posebno u seoskim sredinama, građani će biti blagovremeno obavešteni od predstavnika mesnih zajednica. S obzirom na to da je reč o podeli više hiljada novogodišnjih paketića molimo Vas za strpljenje i razumevanje, svako dete do 10 godina starosti dobiće praznični poklon od Opštine Ruma. Svi roditelji čija deca nisu dobila paketić ili nisu bila u mogućnosti da prisustvuju organizovanoj podeli mogu se javiti na broj telefona: 022/478-314 i paketići će im biti isporučeni na adresu.

Srećni praznici!

donor
donor
donor
donor