Нови меч Лиге шампиона / ОК „Визура“ Рума - „Марица“ Пловдив

величина слова

18. фебруар 2018.

Eric SlađanaНајбољи српски одбојкашки клуб ОК „Визура“ Рума у уторак, у Руми, очекује нови изазов у елитном европском такмичењу Лиги шампиона. У госте популарним „ајкулицама“ долази бугарски шампион „Марица“ из Пловдива. Иако је у првом мечу „Визура“ у Бугарској славила резултатом 3:1, капитен српског шампиона Слађана Ерић напомиње да се противник никако не сме потценити.

„Сигурно нас у уторак не очекује лак меч. Победа коју смо остварили у Бугарској не сме да нас опусти, већ напротив сви у клубу знамо да је у најјачем европском клупском такмичењу до победе могуће доћи само уз стопроцентан ангажман“, каже некадашња репрезентативка наше земље.

"Визура" у меч улази осокољена синоћњом првенственом победом (3:0) над екипом обреновачког "ТЕНТ-а". Ерићка, ипак, верује да ће подршка са трибина бити пресудна за издање младих српских одбојкашица у Лиги шампиона.

„Румска публика је наш седми играч на терену и зато је важно да у уторак Румљани испуне халу до последњег места и помогну нам да савладамо нимало наивну бугарску екупу“, каже Слађана.

Утакмица почиње у 20:30 часова.

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001