Example of Table Blog layout (FAQ section)

Асфалтирање улице Никола Тесла у Руми

величина слова

26. децембар 2017.

Локална самоуправа наставља са санацијом путне инфраструктуре на територији Општине Рума.

Вожња по рупама, џомбама и улегнућима биле су свакодневица за све становнике улице Никола Тесла у Руми и све оне који су пролазили кроз део улице који је простире између Виноградске и Лењинове. Северни део улице Николе Тесле имао је можда и најоштећенију путну инфраструктуру у целом граду.

Сада захваљујући средствима из буџета Општине Рума почела је асфалтирање најкритичнијег дела улице, дужине нешто преко 400 метара. Председник Општине Рума Слађан Манчић обишао је данас радове на асфалтирању ове улице.

"Реконструкцију улице Николе Тесле најавили смо пре десетак дана. Ја мислим да ће асфалтирање ових 400 метара улице која је широка 6 метара бити завршено у току данашњег дана. Остаје да се сутра ураде банкине и мислим да ће ова улица добити много бољи изглед, квалитенију путну инфраструктуру, али и да ће бити безбеднија за све учеснике у саобраћају. За ове радове је издвојено 3,5 милиона динара из буџета Општине Рума", изјавио је Манчић и напоменуо да ће Општина Рума на прави начин искористити лепо време у децембру.

"Наставићемо да радимо све док нам услови то омогућавају. Имамо паре на позицијама, отворене уговоре и наставићемо радове на путној инфраструктури, али и на уређењу објеката", поручио је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001