Example of Table Blog layout (FAQ section)

Асфалтирање улице Владимира Назора у Путинцима

величина слова

25. децембар 2017.

Branko MandicПовољни временски услови омогућили су у децембру асфалтирање неколико улица у Општини Рума. Као што је и најављено прошле седмице, механизација је овог пута ангажована у Путинцима, где се асфалтира улица Владимира Назора. Реч је о завршетку уређења улице на које се чекало десет година каже председник Савета МЗ Путинци Бранко Мандић.

"Сто метара асфалта у овој улици је урађено пре десет година и након тога се стало са радовима. Општина Рума је сада донела одлуку да се цела улица уреди и данас су почели радови на асфалтирању преосталих 212 метара. За ове радове из општинског буџета је издвојено 1,1 милион динара", рекао је Мандић и додао да МЗ Путинци има значајне планове за 2018. годину.

"У 2018. години ће бити реализован пројекат пешачко-бициклистичке између Путинаца и Жарковца. Локална самоуправе је обезбедила преко 20 милиона динара за ту намену и радови ће почети чим стигне дозвола ЈП "Путева Србије" рекао је Мандић.

Најзначајнији пројекат за Путинце у наредној години биће свакако изградња вртића, а корист ће свакако имати и малишани из околних Доњих Петроваца и Жарковца.

 

Radovi na asfaltiranju"Компликована папиролошка процедура је коначно завршена и вртић сигурно радимо у 2018. години. За вртић је према анкетама заинтересовано близу 60-оро деце, верујемо да је тај број сигурно и већи. Општина Рума ће финансирати и тај пројекат и за то ће издвојити око 8 или 9 милиона динара", напоменуо је Мандић.

МЗ Путинци чека сагласност и ЈП "Железнице Србије" како би почела са уређењем Желеничке улице у Путинцима, а радове тренутно кочи један плац који је у власништву "Железнице Србије" и зато је потребно прво прибавити сагласност поменутог предузећа.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001