Example of Table Blog layout (FAQ section)

Пакетићи за децу из Дневног центра

величина слова

25. децембар 2017.

 

Општина Рума је новогодишњим пакетићима и ове године прво обрадовала кориснике Дневног центра за децу и младе са сметњама у развоју. Новогодишње пакетиће је поделио председник Општине Рума Слађан Манчић у друштву шефа Одељења за друштвене делатности Светислава Дамјанчука и директора Центра за социјални рад Слободана Красића.

Председник Манчић је деци у Дневном центру пожелео лепе и срећне новогодишње и божићне празнике, а они су му узвратили честиткама, али и пригодном приребном коју су извели за ову прилику.

"Сву децу из наше општине гледамо на исти начин и трудимо се да им свима обезбедимо исте услове. Овде сам се заиста уверио у широки спектар талената који имају деца и млади у овом Дневном центру. Мени је част што су нас дочекали на овај начин, са приредбом, игром, песмом, рецитацијом... Сам сусрет са децом је био емотиван, али и испуњен позитивном атмосфером и срећом. Драго ми је што је у Дневном центру весело, што су деца задовољна, а сигуран сам и њихови родитељи. Још једном свима бих пожелео срећне празнике", рекао је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001