Example of Table Blog layout (FAQ section)

Уређење центра Хртковаца

величина слова

15. децембар 2017.

Tomislav ŠimićОвих дана се склапају последње коцкице мозаика пројекта Општине Рума "Партиципативно буџетирање" за 2017. годину.

Радови на реализацији пројекта "Уређење центра села у Хртковцима (I фаза)", који је један од пројеката који је уврштен у буџет за 2017. годину, су почели јуче.

Вредност радова износи 3 милиона динара са ПДВ-ом, а поред уређења строгог центра, изводе се радови на уређењу паркинг простора и простора испред сеоске Поште, каже председник МЗ Хртковци Томислав Шимић.

Hrtkovci"Захваљујући овим радовима уредићемо центар села како и доликује једном великом селу попут Хртковаца. Више неће бити блата, а људи ће имати и уређен паркинг. Захвалио бих се Општини Рума и председнику Слађану Манчићу који су, кроз пројекат "Партиципативно буџетирање", омогућили грађанима да се сами изјасне шта је то најпотребније урадити у свакој месној заједници. Мештани Хртковаца, али и других места у нашој општини дали су подршку овом пројекту и ми смо због тога веома срећни. Такође, "Партиципативним буџетирањем" дата је једнака шанса и сеоским и градским пројектима, што је веома битно за равномеран развој наше општине", рекао је Шимић.

Припремни радови су почели јуче, а цео посао ће бити готов у наредних неколико дана. МЗ Хртковци има у плану и реализацију II фазе уређења центра села, који подразумева и постављање бехатона и других радова након којих ће и естетски на боље променити изглед центра села.

У склопу пројекта "Партиципативно буџетирање" врло брзо ће јавности бити представљена и реализација пројекта "Авантура парк у вртићу Коцкица".

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001