Example of Table Blog layout (FAQ section)

Пораз у коме је „Визура“ много тога добила

величина слова

12. децембар 2017.

„Ајкулице“ су у првом колу групе Ц пред више од 2.000 гледалаца у Руми изгубиле од пољске екипе „Хемик“ Полице са 3:0 (25:17, 25:21, 25:14).

„Ајкулице“ су изгубиле утакмицу, али су добиле много више. Добиле су подршку Румљана који су до последњег места испунили румску халу. У спектакуларној атмосфери, пресудило је искуство прекаљене пољске екипе, која у свом саставу има репрезентативке Србије, САД-а, Бугарске и Пољске. Управо је квалитет наших златних репрезентативки Стефане Вељковић и Бианке Буше донео превагу у вечерашњем мечу. Упркос чињеници да нису узеле сет, далеко од тога да су младе играчице румске „Визуре“ разочарале. Напротив, показале су раскошан таленат на којима ће се сигурно темељити будући велики успеси на евро сцени. Победа је постигнута након меча када су играчице „Визуре“ делиле девојчицама у публици бројне аутограме, са њима се сликале и дружиле. Нема сумње да је долазак српског шампиона у Руму пун погодак и за клуб и за град.

Капитен ОК „Визура“ Рума Слађана Ерић се након меча захвалила румској  публици на сјајној подршци.

„Пресрећна сам због препуних трибина, захвалила бих се свима који су вечерас дошли. Дефинитивно је вечерас пресудило искуство „Хемика“ и жао ми је, пре свега, за пропуштеном шансом у другом сету, када смо имали и неколико поена предности. Ово је тек почетак такмичења у Лиги шампиона, показали смо да можемо да парирамо најјачим екипама и спремићемо се максимално за наредни меч против против бугарске екипе, рекла је Слађана Ерић.

Једна од најрасположенијих играчица „Визуре“ Катарина Лазовић сматра да ће екипа у наредним утакмицама пружити квалитетнију игру.

„Изгубили смо са 3:0, али свако ко је гледао утакмицу видео је нашу велику борбеност. Ми смо изузетно млада екипа, док за „Хемик“ играју одличне, већ долазане играчице. Знам да можемо још боље и зато се не бринем. Лига шампиона је велики мотив за нас и верујем да ћемо пружити још квалитетније партије“, поручила је Катарина Лазовић.

Најбољи средњи блокер Европе Стефана Вељковић уживала је вечерас у Руми.

„Невероватна атмосфера, свака част Румљанима. „Визура“ има велики потенцијал, то су све играчице млађих категорија наше репрезентације или играчице које већ куцају на врата А селекције и зато треба бити стрпљив и резултати ће доћи“, казала је најбоља играчица „Хемика“.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001