Example of Table Blog layout (FAQ section)

Одржана XXVI седница Социјално - економског савета

величина слова

12. децембар 2017.

SESОпштина Рума наставља са промоцијом социјалног дијалога и продубљивањем односа на релацији локална самоуправа - послодавци - синдикати. Данас је у Градској кући одржана нова седница Социјално - економског савета (СЕС), а на дневном реду нашле су се тачке везане за буџет Општине Рума.

СЕС је дао позитивно мишљење на Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Општине Рума за 2017. годину. Трећим ребалансом приходна страна је пројектована на нешто преко једну милијаду и 852 милиона динара.

Члановима СЕС-а представљена је и пројекција буџета за 2018. годину, пo којој приходна страна износи нешто преко две милијарде и 86 милиона динара. На седници се могло чути и да се у новој 2018. години очекује већи приход по основу пореза на зараде, а захваљујући легализацији нелегално изграђених објеката проширена је и пореска база, те се и ту очекују додатни приходи. Такође, представљени су у велики пројекти за наредну годину, попут реконструкције Главне улице у Руми, а било је речи и о пионирским подухватима које ће Општина Рума радити прва у Србији, о чему ће бити више информација већ након сутрашње седнице Већа.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001