Example of Table Blog layout (FAQ section)

Шампионке Србије верују у три бода против "Хемика"

величина слова

12. децембар 2017.

VizuraАктуелне шампионке Србије вечерас, са почетком од 18 часова, у Спортском центру у Руми, у оквиру првог кола ЦЕВ Лиге шампиона, дочекују актуелног првака Пољске, "Хемик" Полице.

За пољску екипу наступају две бивше играчице "Визуре", Бианка Буша и Слађана Мирковић као и најбољи блокер са последњег Европског првенства Стефана Вељковић.
Тим поводом одржана је конференција за новинаре на којој су
говорили Зоран Радојичић председник клуба, Дејан Десница први тренер екипе и Слађана Ерић капитен јкулица".
Сви у табору "Визуре" верују да ће екипа, ношена подршком са трибина, победом кренути надметање у елитном европском такмичењу.

CEV"Прижељкујемо победу вечерас. Сачували смо екипу, само једну измену имамо у саставу у односу на прошлу годину. Искуснији смо и зрелији него лане. Ја сада могу слободно да кажем да је "Визура" скуп младих репрезентативки Србије, предвођена нашим капитеном Слађаном Ерић. И то је та златна генерација 1997. годиште, играчице које су јуниорске првакиње Европе из Естоније. Сада те играчице озбиљно куцају на врата сениорске репрезентације наше земље. Позвао бих све које воле одбојку да данас дођу у румску спортку халу и дају подршку играчицама и помогну им да остваре победу", изјавио је председник клуба Зоран Радојичић.

Капитен екипе Слађана Ерић поручује да ће играчице оставити срце на терену.

"Ја знам да ове девојчице живе за овакве утакмице, као и ја, иако имам 34 године. Играти Лигу шампиона је сан сваког спортисте. Знам да ћемо оставити срце на терену, да ћемо се борити за сваки поен, јер је сваки поен важан. Публика ће бити наш седми играч и не видим разлог зашто вечерас не бисмо победили", казала је Слађана Ерић.

Кључ ће бити у преданој тимској игри, у којој ће сваки појединац дати максимум својих могућности како би се забележила победа над пољским шампионом, сматра први тренер клуба Дејан Десница.

"Инсистирамо од првог дана на колективној игри, на јединству, заједништву и то је наша снага. Мислим да имамо реалне шансе да вечерас победимо. На то указује и наша игра, подигли смо форму у првенству, први смо на табели и у добром расположењу очекујемо овогодишњи деби у Лиги шампиона", рекао је Десница.

Поред "Визуре" и "Хемика" у Ц групи Лиге шампиона су још "Марица" Пловдив из Бугарске и "Динамо" Казањ из Русије.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001