Друштвена игра на поклон румским школама

величина слова

27. новембар 2017.

"Битка на Дрини" је учило из области историје у форми друштвених стратешких игара. Играњем ове друштвене игре деца се веома брзо и лако уче историјским чињеницама српске историје. Постоји на хиљаде друштвених игара овог типа, али први пут се Србија налази на једној од страна историјских учесника. "Битка на Дрини" је прва из едиције, док је друга игра овог типа "Пробој Солунског фронта", изашла пре два месеца.

С обзиром да већина школа није у могућности да купује средства, а желимо да средства за учење и игру дођу до што више деце у Србији, компанија "BTC Consulting" (која је стпила у контакт са општином у жељи да школама донира поменуту игру) је нашла начин да привреда купује учила и поклања их школама.

У општини Рума, добру вољу да финансира набавку овог учила показала је компанија "Фриго Жика", док је Општина Рума обезбедила простор и све што је неопходно за свечану доделу.

На свечаној додели која ће бити одржана у уторак, 28.11.2017. године у 11 часова у холу Културног центра "Брана Црнчевић" у Руми, игра ће бити уручена свим основним и средњим школама са територије општине Рума.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001