Радионица „Израда и управљање пројектима Европске Уније“

величина слова

24. новембар 2017.

Туристичка организација општине Рума у сарадњи са Туристичком организацијом Војводине Вас позива на едукативну Радионицу „Израда и управљање пројектима Европске Уније“ која је део пројекта  Туристичке организације Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада.  Едукација ће се одржати 29.11.2017. године у конференцијској сали Културног центра „Брана Црнчевић“ у Руми са почетком у 10:00 часова.

Циљ едукације је пружање свих релеватних информација полазницима о бесповратним средствима и начину функционисања ЕУ фондова, едукација полазника за самосталну израду пројектне документације за ЕУ фондове, као планирање и припрему буџета на ЕУ пројектима.

Едукација је усмерена ка локалним туристичким организацијама, удружењима грађана, које имају жељу да аплицирају на ЕУ фондове, локлној самоуправи за реализацију различитих пројектних активности које су комплементарне са позивима из ЕУ фондова, као и другим заинтересованим лицима.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве на mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  или на телефон 022/470-655.

План и програм можете преузети ОВДЕ.

Напомена: Радионица на исту тему одржаће се и у Шиду, 30.11.2017. године.

Учешће је бесплатно!

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001