Асфалтирање улице у Руми

величина слова

7. новембар 2017.

Данас је у Руми почело асфалтирање улице 7. војвођанске ударне бригаде. Председник Општине Рума Слађан Манчић обишао је почетак радова, а механизација је ангажована на асфалтирању дела улице који се простире између Језерске и Првомајске улице.

Асфалтира се укупно нешто преко 250 метара коловоза широког 6 метара, а радови на новом тротоару су већ завршени. Укупно ће за ове радове бити издвојено шест милиона динара.

"Ова улица је пре више од десет година добила асфалт, али је урађен само први слој и шахтови су остали високо изнад површине коловоза. Решили смо да из буџетских средстава издвојимо готово шест милиона динара за ову улицу. Данас се ради завршни, фини слој асфалта, неких 1600 квадратних метара. Већ је урађено готово 1.000 квадратних метара тротоара", изјавио је Манчић и напоменуо да су за сутра су планирани радови на банкинама.

"На извођачу је да заврши и копање канала са леве стране улице и да одговарајућом хоризонталном сигнализацијом обележи коловоз. Сигуран сам да ћемо након ових радова имати пристојну улицу, са одговарајућом путном инфраструктуром, на задовољство грађана који овде живе", изјавио је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001