Успех румских савате бораца

величина слова

16. октобар 2017.

Тим РумеУ Спортсом центру Рума јуче је одржано Првенство Војводине за пионире и кадете у асу саватеу на којем су чланови Савате бокс клуба "Рума" освојили екипно друго место са освојених пет златних, пет сребрних и три бронзане медаље. Организатори овог првенства били су Савате бокс клуб "Рума" и Савате Савез војводине, а покровитељи Општина Рума и Покрајински секретаријат за спорт и омладину.

Златне медаље освојили су:
- до 30кг Страхиња Јоцковић
- до 52кг Петар Јованов
- до 56кг Крста Јанковић
- до 60кг Никола Божић
- до 75кг Никола Ракић

Сребрне медаље освојили су:
- до 36кг Миодраг Пурешић
- до 60кг Николина Касап
- до 56кг Владимир Кордић
- до 65кг Алекса Станишић
- до 75кг Марко Видаковић

Бронзане медаље освојили су:
- до 60кг Јована Касап
- до 70кг Милана Кордић
- до 48кг Милош Кордић

"Наш тим имао је највише златних медаља и по томе сматрамо и да смо били најбољи на овом првенству, спортисти су дали све од себе и остварили су одличан резултат. Оно што нам је посебно битно је да је наш тим је државни првак у укупном пласману за 2017. годину и на додели признања очекујемо победнички пехар за ову годину. Следи нам наступ чланова нашег клуба на Светском КУП-у за клубове у Вараждину, Хрватска, већ 21. октобра 2017. године где ће нас представити наши најбољи такмичари: Петар Јованов, Марко Видаковић, Алекса Станишић и Крста Јанковић. Нажалост Никола Ракић, Јована и Николина Касап неће наступити због истека пасоша", рекао је тренер клуба Миодраг Ракић.
Тренинзи се одржавају у "Малој сали" Спортског центра Рума од 20.00 до 22.00 часа и бесплатни су за све грађане Руме, тренинге воде Миодраг Ракић и Дамјан Марковић.


Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001