Месец солидарности у ГЦ "Срем"

величина слова

9. октобар 2017.

Октобар је месец посвећен старим лицима и ове године је обележен бројним активностима у Геронтолошком центру "Срем". У низу креативних акција са корисницима услуга ГЦ "Срем" су се дружили предшколци, фолклорне и позоришне дружине, сликари и песници.

И ове године уприличено је дружење са глумцем Миланом Дудићем и његовим пријатељима, уз поетску реч и песму. Установу су тим поводом посетили и представници Црвеног крста из Старе Пазове, који су донели поклоне за све кориснике. Актив пензионерки у оквиру Удружења пензионера и представници локалне самоуправе Општине Инђија традиционални су и драги гости током Месеца солидарности са старијима.

Посетом и дружењем са најмлађима, 3. октобра је обележена Дечија недеља и Сунчана јесен живота 2017. Дружење најмлађих и најстаријих је настављено 6. октобра посетом хора и фолклора ГЦ "Срем" вртићу "Полетарац"(објекат "Коцкица").

Директор ГЦ "Срем" др Зоран Славујевић истакао је да се установа труди не само у октобру, када се обележава месец солидарности, већ сваког дана у години да својим ангажовањем и акцијама допринесе побољшању квалитета живота корисника.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001