НИС модернизовао бензинску станицу у Руми

величина слова

3. октобар 2017.

Најновији малопродајни објекат компаније НИС свечано је отворен данас у Руми. Реч је о модернизованом малопродајном објекту који је компанија НИС под својим препознатљивим триколорним брендом НИС Петрол реконструисана на месту постојеће бензинске станице у складу са најсавременијим светским техничким и еколошким стандардима.

Свечаном отварању су присуствовали представници компаније НИС и градски званичници.

Свечану врпцу на модернизованој бензинској станици пресекли су директор Дирекције за малопродају Бранко Радујко и председник СО Рума Стеван Ковачевић.

Директор Дирекције за малопродају Бранко Радујко казао је да ће грађанима Руме 24 сата дневно бити доступна горива врхунског квалитета, али и широк спектар допунског асортимана.

"Одлука компаније НИС да инвестирају у модернизацију овог продајног објекта је потврда да они сматрају да је Рума просперитетна средина у којој се може успешно пословати. Компанија НИС је показала и да је друштвено одговорна компанија и упутио бих им овом приликом захвалност на вредној донацији од близу 1,5 милиона динара, које су издвојили за уређење дечијег мобилијара у вртићу "Полетарац"", нагласио је председник СО Рума Стеван Ковачевић.

Прве количине горива на модернизованој НИС Петрол бензинској станици "Рума 1", у улици Владимира Назора бб, као донација НИС-а, наточене су у возило румског Дома здравља.

Сви возачи ће до 10. октобра имати прилику да G-Driveбензин и G-Driveдизел деривате сипају по цени стандардног бензина, односно евро дизела. Такође, приликом куповине најмање 25 литара било које врсте деривата до 30. октобра, потрошаче очекују прогодни поклони.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001