"Партиципативно буџетирање" - Гласала још три села- Пулт за гласање данас испред спортских терена код Дома здравља "Рума"

величина слова

28. септембар 2017.

Јучерашњом посетом општинског Тима за "Партиципативно буџетирање" Доњим Петровцима, Малим Радинцима и Вогњу завршено је гласање по сеоским месним заједницама, у оквиру пројекта "Партиципативно буџетирање".

Пулт и гласачка кутија данас ће бити постављени на теренима код Дома здравља "Рума" и грађани ће моћи да гласају у времену од 12 до 14 часова.

Свим грађанима наше општине до краја гласања, тј. 30. септембра, је доступно гласање електронским путем на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Данас и у петак 29. септембра Румљани могу гласати и у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и у згради Општине Рума - Главна 107.

Координатор Тима за "Партиципативно буџетирање" Драган Косановић задовољан је одзивом грађана и начином на који се одвија овогодишњи циклус Партиципативног буџетирања.

"Постижемо наш основни циљ да грађане упознамо са буџетским процесом, а кроз гласање их укључујемо и у креирање Одлуке о буџету за наредну годину. Морам напоменути да су се грађани одазвали у великом броју у свим месним заједницама, а одређена села су веома озбиљно схватила пројекат "Партиципативно буџетирање". Мештани се се организовали и припремљени дошли да гласају за пројекте, са којима су били претходно упознати. Позвао бих Румљане да у четвртак 28. септембра дођу на гласање код спортских терена код Дома здравља, али и у суботу 30. септембра када завршавамо гласање. У суботу ће пулт бити постављен код Завичајног музеја Рума на улазу у Градску пијацу и грађани ће моћи да гласају у времену од 9 до 12 часова", изјавио је Косановић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001