"Партиципативно буџетирање"- Гласали Никинци, Буђановци, Кленак и Платичево - Сутра гласачка кутија у још три села

величина слова

26. септембар 2017.

Пројекат "Партиципативно буџетирање" је и ове године заинтересовао огроман број грађана наше општине. Мештани Никинаца и Буђановаца искористили су данас могућност да директно утичу на избор пројеката који ће се наћи у општинском буџету за 2018. годину, а јуче су за најбоље пројектне идеје гласали и грађани Платичева и Кленка.

Пулт са гласачком кутијом сутра путује у Мале Радинце, Доње Петровце и Вогањ.

У центру Доњих Петроваца грађани ће моћи да гласају у времену од 8 до 10 часова, у Малим Радинцима од 10:30 до 12:30, а у Вогњу од 13 до 15 часова.

Сваког радног дана до 30. септембра, у времену од 7.00 до 15.00 часова грађани могу гласати у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и у згради Општине Рума - Главна 107 или електронским путем на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

У четвртак 28. септембра пулт и гласачка кутија биће постављени на теренима код Дома здравља и грађани ће моћи да гласају у времену од 12 до 14 часова.

Последњи дан гласања у суботу 30. септембра гласачка кутија биће постављена поред зграде Завичајног музеја у Руми (код улаза на Градску пијацу) и грађани ће моћи да гласају у времену од 9 до 12 часова.

Листу предлога можете погледати овде.

Анкетни/Гласачки листић PDF верзија, Word верзија.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001