Рума нови дом за шампионке Србије у одбојци

величина слова

12. септембар 2017.

VizuraШампионке Србије у одбојци ОК "Визура" ове сезоне ће своје утакмице играти у Руми. Наш град биће домаћин Визури у њиховим мечевима за одбрану титуле првакиња Србије, али и у утакмицама најпрестижнијег европског одбојкашког такмичења Лиги шампиона.

-Захваљујући великој подршци и добродошлици на коју смо наишли од људи из Спортског центра и председника Општине Руме Слађана Манчића, који је одмах препознао ентузијазам и амбиције али и име Визуре, четвороструког шампиона државе, дошли смо на идеју да играмо у прелепој дворани града Руме. Тако је све почело, а данас пред почетак још једне сезоне ново седиште клуба је управо град Рума, на опште задовољство обе стране. Наше играчице, популарне Ајкулице, браниће како боје наше заставе тако и грб града Руме. Једва чекамо, радујемо се предстојећим мечевима. Рума, ВИДИМО СЕ УСКОРО - поручили су из одбојкашког клуба "Визура".

Шампионке Србије се надају да ће препуне трибине красити дворану у Руми на утакмицама Лиге Шампиона 2018, где ће Рума угостити највећа светска клупска имена.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001