Партиципативно буџетирање - У недељу истиче рок за предлагање предлога

величина слова

8. септембар 2017.

Participativno budzetiranjeЈош три дана грађани Општине Рума могу предлагати пројектне идеје у оквиру пројекта "Партиципативно буџетирање". Најбољи предлози ће ући на листу приоритета за које ће гласати грађани/ке и који ће бити финансирани из буџета општине у 2018. години.

Координатор Тима за партиципативно буџетирање Драган Косановић јепозвао грађане да узму учешће у пројекту.

"Морам рећи да постоји велико интересовање, поготово код грађана у селима наше општине. Већ је пристигло мноштво предлога, од чега има доста оних којих се понављају од прошле године, али имамо и пуно нових, занимљивих пројектних идеја", рекао је Косановић.

Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим, можете попунити и предати упитник/анкетни листић у Услужном центру - Орловићева бр. 5 и сеоским месним канцеларијама.

Tакође, електронска верзија упитника се налази на на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Предлоге можете доставити до 10.09.2017. године.

Ваше идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се и финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета општине.

О осталим детаљима акције информишите се на сајту општине: www.ruma.rs или путем телефона 022/433-518.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001