Уручене захвалнице свима који су помогли 1. Румски полумаратон

величина слова

1. септембар 2017.

Спортски савез Општине Рума организовао је данас у Спортском центру Рума свечаност на којој су уручене захвалнице свим спонзорима и донаторима који су помогли организацију 1. Румског полумаратона.

Уручено је око 40 захвалница спонзорима који су финансијски, логистички и медијски помогли успешну организацију најважнијег спортског догађаја у Руми у 2017. години.

Захвалнице су у име Спортског савеза и организационог одбора 1. румског полумаратона уручили Милош Марковић, Елвира Љубисављевић и Александар Бундало.

Већ при првој организацији Румски полумаратон је побрао све симпатије атлетске спортске јавности, а утисци свих учесника и гостију су позитивни, казао је председник Организационог одбора Александар Бундало.

"Сви пропусти су занемарљиви, јер су крупне ствари одрађене професионално. Данас смо на симболичан начин указали пажњу свим пријатељима, донаторима и спонзорима без којих Румски полумаратон не би био могућ у оваквом формату и не би био изведен у овако кратком периоду. У женској категорији је била јака конкуренција. Мушка категорија је била међународног карактера. Победио је Кенијац, а друго и треће место освојили су држављани Мађарске. Није изостао ни квалитет, ни квантитет, сви замишљени циљеви су испуњени", нагласио је Бундало.

Данас је уручен и пехар најбржој Румљанки на турниру Љиљани Божић, која је у оштрој конкуренцији достојно представљала наш град.

"Велика је част, пре свега за Руму да направи нешто попут овога и било је задовољство трчати по нашем граду уз наше Румљане и имати такву подршку. Био је тежак дан, један од тежих маратона на којима сам учествовала, али су ме Румљани одушевили. Верујем да су и гости били одушевљени добродошлицом", изјавила је Љиљана.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001